Hvem er den hemmelige gæst på The Weeknd-albummet? Det ved vi om 18-årige Maty Noyes

Hvem er den hemmelige gæst på The Weeknd-albummet? Det ved vi om 18-årige Maty Noyes

Lana Del Rey, Ed Sheeran og Labrinth blev annonceret på den officielle trackliste til ‘Beauty Behind the Madness’, men har du allerede skamlyttet The Weeknds nye album, undrer du dig måske over, hvem der står bag den silkebløde kvindevokal på ‘Angel’, den patosindsvøbte over-the-top-rockballade, der lukker ballet som track nummer 14.

Det er såmænd Maty Noyes – en 18-årig sangerinde fra Corinth, Mississippi. ‘Beauty Behind the Madness’ leakede allerede på internettet i sidste uge, og Complex var tidligt ude med en historie, som dagen efter blev fulgt op af Noyes på Twitter, der cementerede sin ukrediterede gæsterolle.

Sporene går dog længere tilbage, for allerede i august tweetede den canadiske pianist og producer Stephan Moccio følgende, der altså nu munder ud i fakta. Moccio står desuden krediteret som co-producer på tre af numrene fra ‘Beauty Behind the Madness’ – udover ‘Angel’ drejer det sig om ‘Real Life’ og ‘Earned It’.

Noyes er signet af det amerikanske pladeselskab Lava Records, som dog hører ind under Republic, som The Weeknds Abel Tesfaye altså er tilknyttet – hermed koblingen, og det lille gæstespot er højst sandsynligt kommet i stand for at give et boost til sangerindens solokarriere. Mere om det nedenfor.

Maty1
Ifølge hendes Facebook-profil har Noyes tidligere udgivet ep’en ‘Indigo Child’ og albummet ‘Worth’, men begge udgivelser er nu støv i internet-vinden og kan hverken findes i iTunes eller på diverse streamingtjenester.

Men hov… Spring et par dage frem efter Noyes egen bekræftelse af ‘Angel’-gæstevokalen og man finder et tweet omkring hendes nye single ‘Charge It to the Game’.

Singlen er en rimelig middle of the road-synthpopballade, og spørgsmålet er, om The Weeknd har ligeså meget magt, når det kommer til co-signs, som Drake har haft de seneste par år med Fetty Wap, iLoveMakonnen, Dej Loaf og ja, The Weeknd helt tilbage i 2011. Det må tiden vise – i mellemtiden kan du lytte med her.

Læs anmeldelse: The Weeknd ‘Beauty Behind the Madness’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af