Premiere: Kasper Spez får hjælp af Trille på andensingle fra comeback-album

Premiere: Kasper Spez får hjælp af Trille på andensingle fra comeback-album
Foto: Tue Blichfeldt

Han udgav i 2009 den roste solodebut ‘Fantasten’, men siden da har der været rimeligt stille omkring den danske rapper Kasper Spez, som dog nu er parat med sit nye album ‘Logi’, der udkommer den 25. september.

Albummets sange er produceret i samarbejde med Es (kendt for sit arbejde med L.O.C.), mens Peder (Xtra Naa/Gramsespektrum) også har stået for to af produktionerne.

Den anden single fra albummet har vi nu premiere på (‘Ihjel’ kom i maj), og forneden kan du høre ‘Typer’, der låner fra den danske forfatter og folkesangerinde Trille, som Spez selv har taget kontakt til.

»Trille står for mig som et talerør og et ikon. Hun formår at formidle små eksistensers problemstillinger, og der er en oprigtighed at spore i både teksterne, musikken og øjnene. Jeg wrestlede lidt mod ud af en håndfuld pilsnere og smed en bramfri men ydmyg mail til Trille, der var yderst venligt og indvilligede i at jeg måtte bruge det smukke nummer ‘Der hvor lyset findes’ på mit nye nummer ‘Typer’«, fortæller rapperen.

Kasper Spez har også linet en lille håndfuld solokoncerter op:
11/9 – Gimle, Roskilde
26/9 – Atlas, Aarhus
01/10 – Jazzhouse, København
02/10 – Dexter, Odense

Læs anmeldelse: Kasper Spez ‘Fantasten’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af