16 koncerter du skal opleve i oktober – med Major Lazer, Soak, Low og The Minds of 99

Vi guider dig til de bedste koncertoplevelser i den kommende måned.

Soak
3. oktober, Koncerthusets Studie 3

Soak henrykkede på dette års Roskilde Festival, og vi er derfor enormt stolte af at byde den sarte, irske singer/songwriter tilbage på dansk grund til en Soundvenue Session i Koncerthuset. Bridie Monds-Watsons fremragende debutalbum ‘Before We Forgot How to Dream’ udkom i maj og blev af vores anmelder kaldt et »befriende modstykke til forfængelighed«. En intim oplevelse er i vente.

Thøger Dixgaard + Louis Rustum
Turné – starter 8. oktober i København

Mens Karl William på ’Placebo’ kiggede endnu mere indad end tidligere, har Thøger Dixgaard med tiden vist sig som den mest folkevenlige kunster i Hukaos-crewet med sangene fra dette års ’OK’-ep. Over fire dage i oktober drager Dixgaard sammen med Hukaos-kumpanen Louis Rustum på en lille Danmarksturné, der bringer dem forbi København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold