Det Elektriske Barometer vender tilbage i ny form og med nye værter

Det Elektriske Barometer vender tilbage i ny form og med nye værter
De nye værter. (Foto: Signe Elin Gram/DR)

Radioprogrammet har ligget i dvale siden nytår, men nu vender Det Elektriske Barometer tilbage i nye gevandter. Nyt er det først og fremmest, at programmet nu blot hedder Barometeret, men der er også nye værter på banen i form af makkerparret Regitze Engelhardt og Andrew Moyo, som også har slået deres folder på P6 Beat.

Barometeret vil fortsat blive sendt på P3, og jomfruturen for det nye format er fastsat til den 6. september klokken 20.03.

Nyt er det også, at værterne i stedet for programmets faste oplæsning af breve nu opfordrer lytterne til at sende deres personlige historier ind via lydfiler. Barometerlisten er desuden skåret ned til fem numre og to ugentlige testere.

»Der er ikke noget, vi elsker mere end at høre folks historier. Derfor håber vi, at lytterne vil være med til at skabe et univers, hvor vi kan dele vores gode historier med hinanden. Både de sjove, pinlige og følsomme historier. Det der med at vokse op er ikke altid lige nemt, så derfor synes vi, at der er behov for, at der bliver talt højt om det – også om tabuerne«, siger værterne Andrew Moyo og Regitze Engelhardt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af