Det Hvide Hus reagerer på Kanyes påståede præsidentkandidatur

Det Hvide Hus reagerer på Kanyes påståede præsidentkandidatur

»And yes, as you probably could’ve guessed by this moment, I have decided in 2020 to run for president«. Intet mindre kunne gøre det, da Kanye West i søndags takkede for sin Vanguard Video-ærespris ved MTV’s Video Music Awards.

Nu er der som bekendt ain’t no mountain high enough for den gode Kanye. Så selv om det synes tvivlsomt, at Yeezy, der i selvsamme tale ytrede »I’m not no politician, bro!«, har i sinde at gøre alvor af sine ord, gør vi nu nok klogt i alligevel at skrive os citatet bag øret. Det har de i al fald gjort i Det Hvide Hus.

Det Hvide Hus’ pressesekretær, Josh Earnest, besvarer Yeezys ekstravagante udmelding med, at han »ser frem til at se, hvilket slogan (Kanye) vælger at brodere på sin kampagnehat«. Earnest kommenterede på sagen under et pressemøde på Air Force One, skriver Billboard. Skulle en sådan komme på tale, formoder vi, at den bliver en kende mere fashionabel end Donald Trumps kække ‘Make America Great Again’-version. Eller i det mindste bare lidt mere cray.

Endnu en stilling, der synes nogenlunde lige så realistisk som præsidenthvervet, som kunne tilfalde Kanye, er jobbet som næste års VMA-vært. Efter den ti minutter lange takketale, der oprindeligt havde en beskeden tidsgrænse på to minutter, skulle MTV eftersigende have Kanye i kikkerten til at blive Miley Cyrus’ afløser. Dette på trods af at Kanyes takketale indeholdt ordene »I still don’t understand award shows«. Men så igen – det gjorde Miley Cyrus umiddelbart heller ikke.

Læs også: De seks mest bemærkelsesværdige citater fra Kanyes VMA-tale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af