Donald Trump bakker op om Kanyes præsidentkandidatur

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Måske er han dødseriøs og determineret, måske blev han bare grebet af stemningen og tilråb fra publikum, eller måske har han virkelig et pokerfjæs af rang. Uanset hvad Kanye West mente, da han under sin VMA-takketale i søndags udtalte, at han ville stille op til præsidentvalget i 2020, har det skabt opmærksomhed i en sådan grad, at selv Det Hvide Hus har måttet kommentere på den særegne situation.

Nu er turen kommet til en reaktion fra den republikanske præsidentkandidat, Donald Trump, der i et interview med Rolling Stone netop har udtalt sig om Kanyes takketale-tvist: »Jeg så ham faktisk gøre det, og jeg sagde: ‘Det er rigtig interessant. Jeg gad vide, hvem der gav ham den idé?’«.

Den hårdføre (og hårfagre) forretningsmand gav desuden udtryk for stærk gensidig sympati i sit forhold til sin potentielle konkurrent, som han – omend noget uforstående – ofte finder sig sammenlignet med. »Han har sagt nogle meget fine ting om mig gennem tiden (…) enormt positive ting«.

»Han er faktisk en anden slags person, end folk tror. Han er en flink fyr. Jeg håber at kunne stille op mod ham en dag«, slutter Trump.

Læs også: 10 Kanye-sange, der skal være soundtrack til hans præsidentkandidatur – og tre, han skal gemme væk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af