Kanye West skulle have optrådt ved VMA – men skiftede planer flere gange undervejs

Kanye West skulle have optrådt ved VMA – men skiftede planer flere gange undervejs

Efter søndagens MTV Video Music Awards-show var det Kanye West, der igen løb med overskrifterne. Da han modtog Video Vanguard-prisen holdt han en ti minutter lang tale, hvor han blandt andet sagde, at han vil stille op til præsident i 2020.

Egentlig var det dog planen, at Kanye skulle have optrådt. Det fortæller en af showets producere, Van Toffler, i et interview med Billboard. Han skitserer et forvirrende forløb:

»Vi troede først, at Kanye ville lave et medley. Så troede vi, at han ikke ville optræde og tale i stedet. Omkring to akter inde i showet troede vi så, at han ville lave et medley af nogle få sange. […] Og så, en akt før, finder vi ud af, at han ikke vil optræde, men bare tale – men vi måtte forberede os på begge dele, så vi havde et track klar. […] Vi hørte det ti minutter før han skulle modtage prisen«.

Toffler, der nu er stoppet efter 28 år hos MTV, fortæller, at det aldrig er foregået på den måde før, men at magien ved VMA-showet består i at omfavne det uforudsigelige. »Vi besluttede os for at være åbne til hvad end Kanye nu ville, fordi han har givet os så mange øjeblikke – uventede øjeblikke«.

Da Beyoncé sidste år modtog samme pris, kvitterede hun med et 15-minutters medley, hvor hun kom igennem samtlige sange på ‘Beyoncé’-albummet.

Læs også: 10 Kanye-sange, der skal være soundtrack til hans præsidentkandidatur – og tre, han skal gemme væk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af