Video: Se Kendrick Lamar spille ‘To Pimp a Butterfly’-medley i Stephen Colberts ’The Late Show’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var blevet annonceret, at Kendrick Lamar ville være Stephen Colberts første musikalske gæst i ‘The Late Show’, og i går aftes kiggede han så endelig forbi.  Kendrick optrådte med et eksklusivt medley bestående af sangene ’Wesley’s Theory’, ’Momma’, ’King Kunta’ og ’u’, alle fra mesterværket To Pimp a Butterfly, og kombinerede dem ved hjælp af glidende overgange og stop-breaks – det hele leveret af en veloplagt Kendrick (nu med cornrows) og et tight og funky backingband.

‘To Pimp a Butterfly’ blev modtaget med hyldest verden over, da det udkom tidligere i år, men trods forventningerne har Kendrick endnu kun fremført enkelte af sangene live, hvilket vi også bevidnede til hans koncert på Roskilde Festival i sommers. Optrædenen må derfor siges at være lidt af et scoop for Stephen Colbert, der netop har overtaget værtsrollen i ‘The Late Show’ og dermed er arvtager for talkshow-legenden David Letterman.

Kendrick var desuden også den sidste, der optrådte i Stephen Colberts seneste show, ‘The Colbert Report’, hvor han spillede et uudgivet nummer.

Læs også: Video: Se Stephen Colbert veloplagte åbning på ‘Late Show’ – og hans spidning af Donald Trump

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af