»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

20 koncerter du skal opleve i november – med Rae Sremmurd, Liss, Cat Power og Mew

Vi guider til det overvældende udbud af koncerter den kommende måned – og så har vi ikke engang taget udsolgte shows med Jamie xx, Father John Misty, Beach House, Nicolas Jaar og Post Malone med på listen.

Godspeed You! Black Emperor
2. november, Den Grå Hal

Det eksperimenterende og indflydelsesrige postrock-kollektiv kommer til landet på initiativ af CPH:DOX, og før koncerten vil der således være en visning af den japanske dokumentarfilm, gruppen har deres navn fra. Efter at have holdt en længere pause op gennem 00’erne fandt gruppen sammen igen i 2010 og har siden udgivet den roste ’Allelujah! Don’t Bend! Ascend!’ fra 2012 og senest ’Asunder, Sweet and Other Distress’ fra i år.


Cat Power
3. november, Studie 2

Der har godt nok været stille på albumfronten siden 2012-udgivelsen ’Sun’, men Cat Powers Chan Marshall har (på trods af sit noget ustabile ry) givet adskillige koncerter her til lands siden. Sidste år skulle hun give to udsolgte koncerter i Koncerthuset, men måtte aflyse den ene grundet sygdom. Det råder hun bod på nu.

Læs om mange flere koncerter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue