Dr. Dre vil gerne på tour i Europa med Eminem, Snoop Dogg og Kendrick Lamar

Dr. Dre vil gerne på tour i Europa med Eminem, Snoop Dogg og Kendrick Lamar

I sit program ‘The Pharmacy’, der sendes på Apples radiostation Beats 1, fik Dr. Dre forleden besøg af sin gamle makker Snoop Dogg. Her fortæller Dre, at han drømmer om at kunne tage en fuld showproduktion til Europa og have sine venner og samarbejdspartnere som Eminem, Kendrick Lamar og Snoop Dogg selv med.

»En af mine drømme lige nu er at kunne tage mine idéer og et show med over til Europa«, siger Dre. »Jeg har været i gamet i 30 år og har aldrig været i stand til at tage en fuld produktion til Europa. Snoop og jeg, vi har været der. Eminem og jeg har været der, men det er kun enkeltdatoer og som at tage en mikrofon med derover sammen med en dj. Jeg har aldrig haft muligheden for at tage en fuld produktion derover, tage alle mine idéer og præsentere dem for alle de folk, der har repræsenteret mig og vist mig kærlighed igennem hele min karriere«.

»Det er en af de ting, jeg har drømt om at gøre. Jeg vil kalde det Beats & Rhymes. Jeg vil have det til at være mig. Jeg vil have det til at være Eminem. Jeg vil have det til at være Kendrick Lamar. Lave en turné i Europa, kalde det Beats & Rhymes og tage en fuld produktion med, tage en hel scene med og virkelig vise Europa den samme mængde kærlighed, som de har vist mig igennem min karriere. Det er min drøm. Forhåbentlig kan vi få det til at ske«.

Om Dres turnédrømme siger Snoop Dogg: »Det lyder som Woodstock på steroider. Lad os kalde det Hoodstock«.

Intet er altså planlagt, men herfra håber vi bare på det bedste.

Hør programmet HER.

Læs anmeldelse: Dr. Dre ‘Compton’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af