Earl Sweatshirt angriber Drake: Kalder ham »en grib efter unge rappere«

Earl Sweatshirt angriber Drake: Kalder ham »en grib efter unge rappere«

Drake har fyldt meget på det seneste efter videoen til ‘Hotline Bling’ kom ud. Ikke nok med at nettet gik meme-amok, så pointerede rapperen D.R.A.M. sangens lighed med sin egen ‘Cha Cha’, hvilket Drake også havde udtalt sig om.

Drake har længe været en af musikindustriens store tastemakers, der booster mindre kendte artister og selv scorer opmærksomhed og goodwill. Det kan umiddelbart ses som en win-win situation for begge parter, men i tilfældet med ‘Hotline Bling’/’Cha Cha’ kan man spørge sig selv, om Drake har lavet en omvendt Robin Hood og brugt sin status som en af industriens giganter til at lade sig inspirere lige lovlig meget uden at smage konsekvenserne.

Den diskussion blandede Earl Sweatshirt sig i den anden dag på Twitter efter Drake havde lavet en Instagram-post, hvor han dansede til den unge rapper Kodak Blacks nye sang ‘Skrt’. For Earl Sweatshirt ser det ud som om, at Drake co-signer de unge artister mere for at promovere sig selv end dem. »Linjen mellem at hylde og ride med på en bølge er sløret«, skriver Earl og siger endvidere: »Drake kan være lidt af en grib efter unge rappere«.

Se hans tweets nedenfor,

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Advertisement