Hold øje med: Den reflekterede og soulfulde Compton-rapper Boogie

Vi udpeger løbende det bedste nye blod fra den hjemlige og udenlandske musikscene.
Hold øje med: Den reflekterede og soulfulde Compton-rapper Boogie

BOOGIE
29% sær soul-melodiøsitet
27% hårdkogt Compton-gangster
25% følsom, reflekteret farmand
19% stramme hi-hats

Endnu en plaget Compton-gangster?
Born and raised. Den 25-årige Anthony Dixson er vokset op med en enlig mor, droppede ud af high school og har en fortid i Comptons hårde bandemiljø. Men hans faderlige hjerte, der banker for hans seksårige søn, og reflekterede samtidssyn gør ham til mere end blot endnu en gangstarapper.

En good kid i en mad city? Den har vi vist hørt før.
Bevares. Vestkystrappen har de seneste år fået et skud nuanceret samvittighed, men der er plads til langt flere good kids på blokken. Især når de er leveringsdygtige i temperamentsfuld sårbarhed, skarpsindig sarkasme, et upåklageligt flow og en fængende Chance the Rapper-nasal vokal.

Det lyder ikke som noget nyt under L.A.-solen?
Don’t be fooled. Med rødder i både kirkekor og gospelrap har Boogie flair for både introspektive tekster og inderlighed samt utraditionelle beats og samples. Mens gennembruds-bangeren ‘Oh My’ hærger igennem med stramme trap-elementer og intense synth-kaskader, fyldes vi i Boogie-land også med elektronisk særhed, tilbagelænede horn og et melodiøst, soulfuldt udtryk.

Oh my! Hvor kan jeg få min Boogie på?
Som den dedikerede far, Dixson er, har han fejret sin søns seneste to fødselsdage ved at slippe de bundsolide mixtapes ‘Thirst 48’ og ‘The Reach’.  Senest har han allieret sig med Interscope Records, så der er meget mere Boogie i vente.

Download ‘The Reach’ HER.

Download ‘Thirst 48’ HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af