LCD Soundsystem bliver gendannet i 2016 – øh, eller hvad?

LCD Soundsystem bliver gendannet i 2016 – øh, eller hvad?

I aftes annoncerede både Consequence of Sound og Billboard, at de fra flere interne kilder kunne bekræfte, at LCD Soundsystem med James Murphy i front vil blive gendannet i 2016 og tage på turné, hvor de sandsynligvis ville headline store festivaler, deriblandt amerikanske Coachella. En nyhed, der blev modtaget med stor begejstring hos fanbasen, der ikke har kunnet opleve LCD Soundsystem siden de i 2011 sagde stop med en stort anlagt koncert i Madison Square Garden i hjembyen New York.

Men der blev hurtigt sået tvivl om oplysningerne. Flere repræsentanter for pladeselskabet DFA Records, som James Murphy er medstifter af og som udgav LCD Soundsystems musik, har afkræftet rygterne. Kris Petersen, en af de administrerende ledere, har til Vulture udtalt: »LCD Soundsystem bliver ikke gendannet til Coachella næste år. Jeg er sikker på, at nogle festivaler har tilbudt gruppen en kæmpe og fristende bunke af penge, men der er ikke noget hold i det. Kan vi ikke bare komme videre med vores fucking liv?« Jonathan Galkin, en anden DFA-grundlægger, har ifølge Pitchfork også manet rygterne til jorden.

På trods af dette holder Consequence of Sound stadig fast i deres påstande, da deres kilder mener andet. Indtil vi får noget endeligt bekræftet, er det nok smart ikke at sætte sig helt op på, at LCD Soundsystem er et muligt festivalnavn i 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af