Sprængfarligt: Hør Run the Jewels’ bidrag til hiphop-dokumentar

Sprængfarligt: Hør Run the Jewels’ bidrag til hiphop-dokumentar

Run the Jewels er et aktiv i oktanfart. De har netop sluppet deres ‘Meow the Jewels’ remix-album bestående af kattelyde efterfulgt af en video med kæmpekatte i New Yorks gader, og nu får vi så lov til at høre et nyt nummer med titlen ‘Rubble Kings Theme (Dynamite)’. Det er en bastung og tilbagelænet banger med et medrivende beat, hvor Killer Mikes og El-P’s dræbende flows komplementerer hinanden i en sprængfarlig kombination. Denne gang er det ikke El-P, der har stået for produktionen, men den mindre kendte Little Shalimar. Med det niveau som gutterne holder, ser vi nu endnu mere frem til ‘RTJ3’. Hør den nedenfor.

Nummeret er fra den nye dokumentarfilm ‘Rubble Kings’, der omhandler bandekonflikter i slut-60’ernes og 70’ernes The Bronx, der i en fredelig udgang leder til en kulturel og musikalsk vækkelse, som blandt andet fører til hiphoppens opståen. Se traileren til filmen nederst i artiklen.

‘Rubble Kings Theme (Dynamite)’ kan også downloades hos Adult Swim HER.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af