Surprise: Beach House udgiver nyt album i næste uge

Surprise: Beach House udgiver nyt album i næste uge

Vi har knap nok nået at få armene ned, efter vi for en lille halvanden måned siden smed fem stjerner efter Beach Houses seneste plade, ‘Depression Cherry’. Nu må vi allerede kaste armene i vejret på ny: Den amerikanske drømmepop-duo er nemlig klar til at sætte endnu et album i verden – og det lander allerede i næste uge.

Albummet får titlen ‘Thank Your Lucky Star’ og bliver dermed Victoria Legrand og Alex Scallys sjette langspiller i Beach House-rækken. Udgivelsen blev bekræftet efter en række rygter den seneste tid har floreret heftigt i internetsfæren omkring gruppens ‘Depression Cherry’-hjemmeside. Herinde kunne man nemlig med et heldigt klik på ‘x’ på rette tid og sted finde en mystisk mængde tidligere uudgivne sangtekster og billeder, som lader til at høre sig til det kommende album. Blandt alle de kuriøse hints og løse ender, er der desuden blevet fisket noget frem, der umiskendeligt ligner en trackliste, som kan ses nederst her på siden.

‘Thank Your Lucky Star’ er ude den 16. oktober, og duoen lægger desuden vejen forbi et udsolgt Store Vega i København den 13. november.

 ‘Thank Your Lucky Star’:
1. Marjorette
2. She’s So Lovely
3. All Your Yeahs
4. One Thing
5. Common Girl
6. The Traveller
7. Elegy to the Void
8. Rough Song
9. Somewhere Tonight

Læs også: Emma Acs, Grimes og The Minds of 99: Disse 13 album skal du høre i oktober

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af