Teaser: Baby Blood er Lucy Loves mørke alter ego

Teaser: Baby Blood er Lucy Loves mørke alter ego

Lucy Siame er bedst kendt som rapperen Lucy Love, men har i længere tid fiflet med et r’n’b-soloprojekt i det skjulte. Resultatet er Baby Blood, et mørkt alter ego til Lucy Love, der nu ser dagens lys. Her optræder Siame maskeret, og hun står selv for alt omkring musik, produktion og image.

‘Figurine’ er den første single fra en kommende ep, og nummeret er sat til at udkomme 30. november via The Big Oil Recording Company – nedenfor kan du høre en teaser. Forinden kan man den 7. november høre Baby Blood spille sin første koncert på Loppen sammen med tre andre bands: Saint Cava, Smerz og We Are the Way for the Cosmos to Know Itself.

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold