Video: Hopsin nedgør og parodierer hiphop anno 2015 – uden brug af ord

L.A.-rapperen Hopsin med de karakteristiske kontaktlinser er vist ikke helt tilfreds med hiphoppens tilstand anno 2015. I en ny, kort video (som man også kunne kalde en sketch) lægger han ud med at proklamere, at »rap today fucking sucks bad«, og at de »mentalt retarderede« rappere ikke engang anstrenger sig for at sige ord længere.

Herefter følger en rammende parodi, hvor han under navnet Hash Brown optræder med ‘No Words’ i en video fyldt med pengesedler, pistoler og letpåklædte kvinder, mens han med tyk autotune rundt i tonelejet ‘rapper’ oven på et trap-beat.

Mon ikke Hopsin meget specifikt sigter efter den Atlanta-trap-lyd, der dominerer i øjeblikket, hvor især Young Thug og Future er blandt de fremmeste rappere? Det er i hvert fald stærkt underholdende, og sikkert lidt svært ikke at føle sig ramt.

Læs også: Sindssyge stemmer: 10 geniale rappere fra hiphoppens galehus Atlanta

Annonce