10 sekunders backstage-pass: Otte musikere du skal følge på Snapchat

Hvis du siger, du ikke synes, det er sjovt at snage lidt i ny og næ, er der relativt stor chance for, at du lyver. Nysgerrighed er ingen synd – og her tager vi den to the next level. Vi har nemlig skam-stalket nogle af vores celebre yndlingsvenner på det mest nådesløse sociale medie af slagsen: Snapchat.

Mens det kan være nok så let at finde frem til kendissernes fint filtrerede Instagram-profiler, er det en anelse mere problematisk at opstøve en Snapchat-konto. Der er nemlig endnu ikke nogen verificerede konti, hvorfor man enten skal have et telefonnummer eller skal være skarp til at gætte brugernavne, før der er jackpot. Tilføjer man ‘Drake’, bliver man eksempelvis venner med en overmåde hvid teenagedreng, der gør sig i at sende videoer af tilfældige dyr og sin overscoring af en kæreste – og det er der mildest talt ikke meget Drizzy over.

Heldigvis har nogle enkelte musikere taget Snappen så meget til sig, at de rundhåndet deler ud af deres (ofte fuldkommen u-gætbare) brugernavne, så deres nysgerrige fans kan komme helt tæt på. Der er dømt backstage-fest en masse (#nofilter og hele molevitten), når vi guider til de otte sjoveste musikere, der er adskillige x ti sekunder værd.

Schoolboy Q

 

1. Schoolboy Q (hoovaq)

Hvad har han gang i?
Det er ingen hemmelighed, at den bebøllehattede rapper har en svaghed for en helt særlig slags rygning. Men at han storhygger sig med en hjemmerullet, altimens han filmer sig selv kommentere rablende reality-shows, havde vi ikke umiddelbart gættet os til. Og det er mildest talt underholdende.

Den gode Schoolboy har desuden to faste følgesvende: En glad hund og en helt usandsynligt fierce, lille datter. Hun cutter ikke papa nogen form for slack, så at sige, og er generelt ret skeptisk overfor sin far – både når han hepper til hendes miniput-fodboldkampe, og når han entusiastisk klæder sig ud som en blunt (og hunden som Batman) til Halloween.

Hvorfor skal jeg følge ham?
Fordi der er garanteret alle tiders stenet topunderholdning i hver en snap. Og fordi hans datter er mindst lige så nuttet, som hun er sej.

Listen fortsætter på de følgende sider…

Annonce
Soundvenue 1 / 8 Soundvenue