Otte koncerter du skal opleve i december – med Thundercat, Shura og Joey Bada$$

Udvalget i december er aldrig overvældende, men vi har alligevel fundet en stor håndfuld koncerter til dem, der har mod på at trodse sneen i musikkens ånd. Og hvem har ikke det?

Joey Bada$$
2. december, Store Vega

Hiphoppen bevæger sig konstant i et utal af nye retninger, men nogle rappere kigger også tilbage på de gyldne 90’ere. En af de bedste er (endnu) unge Joey Bada$$, der i starten af 2015 udgav det solide debutalbum ‘B4.Da.$$’ efter at have slået sig navn fast med mixtapet ‘1999’ for et par år siden. Forvent masser af boom bap og klassiske rim, når newyorkeren og hans Pro Era-crew i form af CJ Fly, Kirk Knight og Nyck Caution rammer Store Vega.


Braids
4. december, Ideal Bar

Ligesom Grimes gjorde tidligt i karrieren hænger Braids ud på det canadiske pladeselskab Arbutus, hvis nytænkende tilgang til popmusikken også har stået bag navne som TOPS, Lydia Ainsworth og Blue Hawaii. Med frontkvinde Raphaelle Standell-Prestons sart intense vokal i front er den canadiske trio endnu et bevis på landets (og Arbutus’) lille niche af eksperimenterende, vellydende synthpop.

Læs om flere december-koncerter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 4 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold