2015 i hiphop: Vi kårer årets 10 bedste mixtapes – rangeret

2015 har budt på banebrydende hiphop-album fra Kendrick Lamar og Vince Staples, men som sædvanlig har der også været fuld knald på tsunamien af mixtapes, der har budt på skelsættende udgivelser indenfor både mainstreamen og undergrunden. Vi kårer årets bedste af slagsen.

10. Erykah Badu ’But You Caint Use My Phone’

Årets måske mest uventede mixtape kom fra Erykah Badu, der med udgangspunkt i sit eget remix af Drake’s ’Hotline Bling’ skabte et slags telefonmusik-koncept-mixtape. Det lyder lige så strålende som man kunne forestille sig – Badu nynner og messer sig igennem en række telefonsituationer uden nogensinde giver udtryk for, at hun egentlig er stået op af sengen endnu. Det er ubekymret og ubesværet – den perfekte slags telefonopkald altså.

Nedtællingen fortsætter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold