Bjælde-funk: Hør Future Islands’ cover af Wham!-klassikeren ‘Last Christmas’

Bjælde-funk: Hør Future Islands’ cover af Wham!-klassikeren ‘Last Christmas’

Det er svært – hvis ikke umuligt – at komme igennem julen uden at ramle ind i ‘Last Christmas’ en enkelt gang eller firs. Især hvis du har lyttet til østrigsk radio, hvor en radiovært sågar låste sig inde for at spille Wham! 24 gange i træk (omtalte radiovært skulle efter sigende dog være blevet straffet med ekstra-tjanser både jule- og nytårsaften).

Men hvis du skulle kunne holde til endnu en dosis ‘Last Christmas’, er der her en spritny version til samlingen: Future Islands har nemlig netop sluppet deres udgave af den udødelige 84’er-klassiker – og der er både funky bass-slaps, solid 80’er-synth og bløde harmonier for alle pengene. Og bjælder, ej at forglemme.

Men Future Islands’ juleglæde stopper ingenlunde her. Forsanger Samuel T. Herring og bassist/guitarist William Cashion har med sideprojektet, Snails, tidligere på måneden også delt en julesang. Denne gang er der tale om et originalt track ved navn ‘Snails Christmas (I Want A New Shell)’ – og det er en særdeles upbeat, funky og sax-ificeret julesag.

Hør Snails’ julenummer herunder og ‘Last Christmas’-coveret i bunden.

Læs også: Her er årets bedste album ifølge andre medier

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af