MGMT lægger op til stort comeback i 2016

MGMT lægger op til stort comeback i 2016

»Tillykke med fødselsdagen, Jesus. God ferie alle sammen. Tillykke med fødselsdagen, alle sammen: 2016 er året MGMT gen-dominerer dit mind hole« Således lød julehilsnen fra den amerikanske psychpop-duo, MGMT.

Sidst gruppen, bestående af de grundlæggende medlemmer (med de overvældende efternavne) Benjamin Goldwasser og Andrew VanWyngarden, lod høre fra sig, var i 2013 med deres selvbetitlede tredje album. Bedst kender vi dog nok de to gutter for legesyge storhits som ‘Time to Pretend’, ‘Electric Feel’ og ‘Kids’ fra 2007-debuten ‘Oracular Spectacular’. Men måske de har nye dansegulvs-baskere i indie-ærmerne, siden der loves gen-dominans?

Læs også: LCD Soundsystem overrasker med ny mørk julesang – første single i fem år

Sponsoreret indhold
Slip kreativiteten løs med grafik på gaming-niveau
Fantastisk grafisk ydeevne – uanset om du er designer, udvikler eller gamer. Læs mere om ASUS’ nye ZenBook Pro 15 her.
ASUS