Noel Gallagher: »Adele er musik for fucking bedstemødre«

Noel Gallagher: »Adele er musik for fucking bedstemødre«

Det tidligere Oasis-medlem Noel Gallagher er en evig kilde af guld, når det kommer til flabede og citerbare udtalelser – især når det omhandler andre musikere. Det blev blandt andet berørt i et nyt interview med det australske site Music Feeds, hvor Gallagher på sin vanlige facon kom med et ærligt svar og lige fik smidt en kommentar om Adele med i ligningen. Han sagde:

»Jeg overtænker ikke noget, jeg gør. Hvis jeg får et spørgsmål om noget, så giver jeg et ærligt svar. Det er interessant, at ingen nogensinde snakker om min kærlighed for U2 og Coldplay, men værsgo. På det seneste er jeg blevet spurgt om Adele. Hvis nogen vil have at vide, hvad jeg synes om Adele, så skal jeg fandeme nok fortælle dem. Ikke fordi jeg har nogen agenda eller fordi jeg prøver at piske en stemning op. Jeg kan bare ikke se, hvad al røren går ud på. Jeg kan ikke lide hendes musik. Jeg synes, det er musik for fucking bedstemødre«.

Så hverken Gallagher eller Damon Albarn kan altså lide Adeles musik… Selv om sidstnævnte godt nok mener, at han er blevet misforstået.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af