Nyt Soundvenue Update med Grimes, Quentin Tarantino og Mark Ronson ude nu – hent det gratis i 7-Eleven

Nyt Soundvenue Update med Grimes, Quentin Tarantino og Mark Ronson ude nu – hent det gratis i 7-Eleven

Fra i dag kan du hente den nye udgave af Soundvenue Update ganske gratis i 7-Eleven-butikker i hele landet for et hurtig overblik over månedens vigtigste musik, tech, film, serier og modetendenser.

Vores gratismagasin er et supplement til det tykke, lækre og dybdegående Soundvenue Magazine.

I denne måned pryder Grimes forsiden, fordi hun har udgivet sprælsk og anderledes tænkende popalbum, og fordi hun konstant udfordrer konventionerne i musikbranchen. Men hun har også svært med at blive kategoriseret som popstjerne og feministisk forbillede, og hun lægger ikke skjul på sin frustration.

Vi taler også med Mark Ronson om at få det helt store gennembrud efter en mængde år i skyggen, Father John Misty kigger tilbage på musikåret med sit satiriske bid, og så analyserer vi fascinationskraften i fænomenet Rihanna.

Vi taler politidrab, feminisme og ‘The Hateful Eight’ med Quentin Tarantino, Roland Møller fortæller om sin hovedrolle i ‘Under sandet’, kamphunde og tårer på kommando, og så taler vi ‘Star Wars’ med Oscar Isaac, der er ved at udvikle sig til sin generations (unge) Al Pacino. Og apropos ‘Star Wars’ så tester vi også, hvor meget af filmuniversets teknologi, der rent faktisk er blevet til virkelighed.

Se også frem til et stort tema om året der gik, hvor vi lister de bedste album, film, serier, spil og gadgets fra 2015 og ser nærmere på gennembruddet for politisk hiphop, mangfoldighedsdebatten i modeverdenen, internettes vrede pøbel, og kvindelige skuespilleres opgør med sexismen i Hollywood.

Der er også interview med blandt andre Joachim Trier, Raury, Suspekt, Lydmor, Tomas Barfod, Paul Dano og Shura.

Du får desuden en modeserie med inspiration til nytårsfesten, og så anmelder vi naturligvis månedens væsentligste nye musik, film og serier.

Hent Sounvenue Update gratis i din 7-Eleven i dag.

svu06_spread04
svu06_spread01
svu06_spread02
svu06_spread03
svu06_spread05
svu06_spread06
svu06_spread07
svu06_spread08
svu06_spread09
svu06_spread11
svu06_spread14
svu06_spread15
svu06_spread16

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af