‘The Voice’ fik stjernerne frem: Se optrædener af Missy Elliott, Pharrell og The Weeknd

Til finalen i NBC’s sangprogram ‘The Voice’ i går blev de store navne hevet frem som underholdning: Missy Elliott og Pharrell Williams optrådte med Elliotts comeback-single ‘WTF (Where They From)’, hvor videoens glitrende glaskostume står for sig selv på scenen, før Missy Elliott (og senere Pharrell) hopper ud af en graffitimalet sølvgrå togvogn efterfulgt af en række dansere. Det er underholdende, men det er også svært at se bort fra ironien i, at internationale stjerner åbenlyst lip-syncer i en sangkonkurrence.

The Weeknd optrådte med et medley bestående af ‘The Hills’, ‘Earned It’ og ‘Can’t Feel My Face’, og her kan der til gengæld næppe være tvivl om, at Abel Tesfaye sang live.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold