Breakin’ Sound 2016: De 10 mest lovende udenlandske navne

Hvem kommer til at dominere musikåret 2016? Her er vores bud på ti kunstnere, der har potentiale og talent til at bryde igennem.
Nao-giga

 

1. Nao

Hvem er hun?
Sangerinde og sangskriver fra London, der oprindeligt studerede jazz, men siden er rykket over mod r’n’b og soul. Hun debuterede i 2014 med nummeret ‘So Good’ – et samarbejde med A.K. Paul, der er bror til den nu mytiske Jai Paul. Hun udgav i 2014 debut-ep’en med samme navn som singlen, men skruede kvaliteten op på sidste års ‘February 15’-ep, som siden er blevet efterfulgt af singlen ‘Bad Blood’, den første forsmag fra dette års kommende debutalbum.

Hvordan lyder hun?
Som en sangerinde, der har som mission at tage soulens varme og r’n’b’ens følsomhed ind i en moderne tidsalder. Lyden er computerfunky og skyr uden om de helt gængse popskabeloner, men besidder samtidig en umiddelbar charme. Det er pop, ja, men i Jai Pauls ånder musikken for kødeligheden samtidig med, at produktionerne kigger mod fremtiden. Og så har Nao en legesyg vokal, der er halvt FKA Twigs, halvt klassisk r’b’n-diva.

Læs om flere talenter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold