»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Coachella bekræfter: Guns N’Roses, Sia og LCD Soundsystem spiller festivaler i 2016

Coachella bekræfter: Guns N’Roses, Sia og LCD Soundsystem spiller festivaler i 2016

Rygterne har svirret, men i nat kom nyheden endelig fra hestens egen mund: LCD Soundsystem og Guns N’ Roses’ oprindelige medlemmer genforenes til forårets Coachella-festival i Californien.

James Murphys LCD Soundsystem udgav i juletiden deres første nummer i fem år og kastede dermed mere brænde på det bål, som blev antændt på internettes rygtebørs tilbage i oktober. Koncerten på Coachella bliver ligeledes gruppens første i fem år.

Rygterne om Guns N’ Roses-koncerter med Axl Rose, Slash og Duff McKagan begyndte at cirkulere mellem jul og nytår, og Billboard har også fra kilder, at gruppen er i forhandlinger omkring en større stadion-turné i Nordamerika.

Det er begge gruppers indtil videre eneste annoncerede koncerter i 2016, men Coachella er allerede i april, så med lidt god vilje kan man jo ønske sig et eller flere besøg til sommerens festivaler i Danmark. At programmet skulle starte og stoppe med Coachella virker i hvert fald meget usandsynligt.

Du kan se hele Coachella-programmet forneden, der også viser, at Sia vender tilbage til koncertvirksomhed. Den australske sangerinde har ikke spillet live i fem år, men er udover Coachella også bekræftet til Finlands Flow Festival i august. En dansk booking virker bestemt ikke usandsynlig.

Coachella