Coachella bekræfter: Guns N’Roses, Sia og LCD Soundsystem spiller festivaler i 2016

Coachella bekræfter: Guns N’Roses, Sia og LCD Soundsystem spiller festivaler i 2016

Rygterne har svirret, men i nat kom nyheden endelig fra hestens egen mund: LCD Soundsystem og Guns N’ Roses’ oprindelige medlemmer genforenes til forårets Coachella-festival i Californien.

James Murphys LCD Soundsystem udgav i juletiden deres første nummer i fem år og kastede dermed mere brænde på det bål, som blev antændt på internettes rygtebørs tilbage i oktober. Koncerten på Coachella bliver ligeledes gruppens første i fem år.

Rygterne om Guns N’ Roses-koncerter med Axl Rose, Slash og Duff McKagan begyndte at cirkulere mellem jul og nytår, og Billboard har også fra kilder, at gruppen er i forhandlinger omkring en større stadion-turné i Nordamerika.

Det er begge gruppers indtil videre eneste annoncerede koncerter i 2016, men Coachella er allerede i april, så med lidt god vilje kan man jo ønske sig et eller flere besøg til sommerens festivaler i Danmark. At programmet skulle starte og stoppe med Coachella virker i hvert fald meget usandsynligt.

Du kan se hele Coachella-programmet forneden, der også viser, at Sia vender tilbage til koncertvirksomhed. Den australske sangerinde har ikke spillet live i fem år, men er udover Coachella også bekræftet til Finlands Flow Festival i august. En dansk booking virker bestemt ikke usandsynlig.

Coachella
Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.