Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

N.W.A gendannes på Coachella – Ice Cube har overraskelser i ærmet

N.W.A gendannes på Coachella – Ice Cube har overraskelser i ærmet

Årets Coachella Festival kommer som bekendt til at være vært for en del gendannelser i 2016, og nu varsler Ice Cube også en genforening med eks-kollegaerne i N.W.A under rapperens egen optræden.

Compton-legenden var for nylig forbi det amerikanske morgenshow The Talk, hvor han udtalte sig om den kommende koncert: »I’ve got some tricks up my sleeves. I’m gonna try to bring the members of N.W.A together. Give everybody a little history lesson on Ice Cube and N.W.A, West Side Connection, everything I’ve been doing over the years«.

N.W.A talte kernemedlemmerne Dr. Dre, Ice Cube, Eazy-E, MC Ren og DJ Yella, og historien om hiphopgruppen blev fortalt i sidste års filmsucces ‘Straight Outta Compton’. Bandet har ikke optrådt sammen i sin helhed siden Ice Cube forlod gruppen i 1991.

Videoen fra The Talk er siden blevet pillet ned fra Youtube, så måske Ice Cube fortalte mere, end han måtte?