Oplev stærke navne til Northern Winter Beat-festivalen i Aalborg

Oplev stærke navne til Northern Winter Beat-festivalen i Aalborg
Foto: Marcus Andreassen/Soundvenue

Northern Winter Beat har i denne uge fuldendt deres program, og der er altså tale om et alsidigt musikudbud fra den aalborgensiske vinterfestival, der finder sted rundt omkring på forskellige lokaliteter i byen fra den 27. til den 30. januar.

Af udenlandske navne bliver det muligt at opleve blandt andre The Tallest Man on Earth, der senest kunne opleves på sidste års Roskilde Festival. Den folkglade svensker slap sidste år ‘The Dark Bird is Hom’e, der som noget nyt gik både Tom Petty og The War on Drugs i bedene. På plakaten er også guitarstøjlegenden Lee Ranaldo fra Sonic Youth samt det engelske musikikon John Parish, der tidligere har samarbejdet med Roskilde Festival-aktuelle PJ Harvey.

De danske bidrag fylder også godt på plakaten, hvor man kan se frem til Troels Abrahamsen soloprojekt EXEC samt andre stærke danske navne som Kentaur, De Underjordiske, CTM og Lowly.

Northern Winter Beat blev etableret i 2013 som et samarbejde mellem spillestederne Skråen, Huset 1000Fryd, Studenterhuset og Aalborg Events.

Se det fulde program på festivalens website.

Northern Winter Beat
Aalborg
27. – 30. januar
Partoutbillet: 325 kr.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold