‘SNL’ hylder David Bowie – Fred Armisen husker legenden med gyldent 70’er-klip

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Inden sin død nåede David Bowie flere gange at optræde hos ‘Saturday Night Live’, og derfor var det amerikanske sketchshow naturligvis klar med deres afsked til legenden, da programmet i lørdags rullede over skærmen med blandt andre en veloplagt Adam Driver i værtsrollen.

Som hyldest havde showet kørt det tidligere ‘SNL’-medlem Fred Armisen i stilling, der i en mindestale så tilbage på Bowies livebesøg i programmet i 1979. Se en del af talen via Twitter forneden.

Bowie fremførte dengang ‘Boys Keep Swinging’, ‘TVC15’ samt ‘The Man Who Sold The World’, hvor NBC har gjort sidstenævnte tilgængelig via Youtube – en optræden, der i den grad viser Bowie i sit kreative hjørne rent visuelt.

‘Blackstar’ – Bowies svanesang – har for nylig opnået en placering som nummer et på den amerikanske albumhitliste. Det er første gang et David Bowie album ligger nummer et i USA.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af