Videopremiere: Benal og Katinka folder sig ud på ‘Sprog’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I dag udkommer Benals ‘Nu’ – hiphop-duoens debutalbum, der følger op på en trilogi af stærke ep’er, der over to års tid har pustet nyt elektronisk liv i den danske rap.

Rapper Benjamin og producer Albert får på albummet besøg af blandt andre Suspekt og Katinka, og vi har i dag premiere på musikvideoen til ‘Sprog’ – duoens samarbejde med Karrierekanonen-vinderen Katinka, der vrider gloserne ud af stemmetøjet i omkvædet.

Benjamin fortæller her om både videoen og samarbejdet med Katinka: 

Om ‘Sprog’:
»Første gang vi så Katinka var til hendes koncert på Spot Festival i 2015. Hun mixer sine følelser ind i musikken så man ikke opdager det, før det er for sent. Vi tænkte, at vi meget gerne ville arbejde sammen med hende, og dén dag hun kom forbi studiet og lagde sit omkvæd stoppede fuglene med at synge på Rentemestervej. De sad bare rundt omkring i træerne og lyttede, forstummede af eufori«.

Om musikvideoen:
»Firebrand-teamet, der har lavet denne video og en del andre videoer for os, er et hold af mennesker, vi stoler ufatteligt meget på. Gribeøvelse tæt på kløft-agtigt meget, og vi håber bare at de ikke har tænkt sig at udnytte vores ubetingede kærlighed til at forulempe os fysisk eller mentalt. Det er en skrøbelig glæde, man sidder med søndag morgen inden den skamfulde hukommelse rammer rummet som en brandskid, men vi føler os trygge ved Firebrand, de har rørt os, bogstaveligt talt«.

Lørdag aften fejrer Benal udgivelsen af ‘Nu’ med gratis releasekoncert på Bremen – læs mere om eventet på Facebook HER.

Læs også: 20 danske album, vi glæder os helt vildt til i 2016

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af