Dagens Kanye-nyheder: Falskt Rolling Stone-cover og svar fra ‘The Wavy Daddy’, Max B

Vi har set det før: Så snart et Kanye West-album er på trapperne, går der bogstavelig talt ikke en dag, hvor rapperen ikke er i mediernes søgelys – oftest på egen opfordring. Det er uvurderlig marketing, og ingen kampagne i hele verden kunne have købt den opmærksomhed, som sidste uges Twitter-fejde med Wiz Khalifa skabte. Derfor: En ny dag = nye Kanye-nyheder, som I selvfølgelig ikke skal snydes for. Nattens store historie gik imidlertid på, at Kanye igen greb til Twitter for at poste ovenstående forside af Rolling Stone Magazine, som Tyler The Creator har skudt – et magasin, han på kontroversiel vis har pryder før. Eneste anke? Coveret var lavet i sjov, og Rolling Stone kunne derfor (inklusiv sennepsjoke) afkræfte forsiden som værende ‘ægte’. Hasttagget #trollingstone er dog hermed en ting.

Herudover er der endelig svar fra Max B – rapperen, som Wiz Khalifa mente, at Kanye havde hugget hele ‘Waves’/Wavy-konceptet fra.

»He ain’t drop a diss record, he just called his album WAVES. And everybody know I’m the wavy daddy«, lyder det blandt andet i nedenstående radiointerview.

Læs også: Kanye kryber til korset: ‘Waves’ er ikke det bedste album nogensinde alligevel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af