Her er 12 koncerter, du skal opleve i marts

Vi giver dig overblikket over de bedste koncerttilbud i marts.

Bisse
1. marts, Ideal Bar

Manden bag den dybe røst i Spillemændene har kastet sig ud som solomand i frit fald under det mundrette alias Bisse. ‘Happy Meal’ er Thorbjørn Radischs fjerde album på bare ét år og slutningen på den såkaldte ‘Blodtrilogi’. Sidste år bød også på det hiphop-inspirerede ‘Bitchin’-album, som skaffede den ret unikke sanger og sangskriver fin opmærksomhed med singlen ‘Shotgun for dig’. Den 1. marts er der releasefest og -koncert på Ideal Bar.


OBS: Koncerten er rykket til 6. maj.

Mos Def
3. marts, Store Vega

For nylig kom Yasiin Bay – aka Mos Def – i lovmæssige stridigheder med Sydafrikas regering, og nu har han så annonceret sin øjeblikkelige pension fra både musikscenen og Hollywood. Det forestående otium træder dog først i kraft umiddelbart efter hans kommende album og turné, der heldigvis bringer ham forbi Store Vega en sidste gang.

Koncerten er derfor med stor sandsynlighed sidste mulighed for at opleve Bay slynge omkring sig med sine politisk skarpladte rim. Rapperens udsendte sidste ‘The Ecstatic’ tilbage i 2009, så mon ikke der også bliver mulighed for at opleve materiale fra det kommende – og sidste – album.

Læs om flere koncerter på de følgende sider.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Soundvenue 1 / 6 Soundvenue
Advertisement