Se veloplagt ‘SNL’-spoof, ‘The Day Beyoncé Turned Black’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Beyoncé ud af det blå smed sin nye single, ‘Formation’, sidste weekend, var medierne ikke længe om at reagere på de åbenlyse politiske budskaber i sangen og i den ledsagende musikvideo.

Sangerinden forholder sig i sangen til sine rødder og til racismen i USA på mere aggressiv vis end tidligere set, blandt andet via billederne af det oversvømmede New Orleans, horder af politifolk og budskabet ‘Please stop shooting us!’.

I nat leverede ‘Saturday Night Live’ med aftenens vært Melissa McCarthy i front en veloplagt spoof på mediernes lidt for overdrevent overraskede reaktion på racetemaet i ‘Formation’ i form af traileren, ‘The Day Beyoncé Turned Black’.

Den fiktive trailer har en apokalyptisk stemning og skildrer et New York i absolut kaos oven på udgivelsen af ‘Formation’ og den hvide befolknings erkendelse af, at Beyoncé faktisk er sort. Undervejs reagerer de med vantro på blandt andet sangens linjer »hot sauce in my bag swag«, imens sandheden om den sorte befolknings massive tilstedeværelse begynder at gå op for dem.

Læs også: Se Kanye i ‘SNL’: Spiller ‘Highlights’ og ‘Ultra Light Beams’, rap-battle med Kyle Mooney

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af