Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Se Coldplays vilde halvlegsshow med Beyoncé og Bruno Mars

I går aftes rullede finalen i amerikansk fodbold over skærmen, hvilket traditionen tro også bød på endnu et kapitel i rækken af de tilhørende og stort anlagte halvlegshows. I år var turen kommet til Coldplay, der skulle levere den storslåede underholdning til pausen – en efterhånden noget besværlig opgave, da de spektakulære shows med årene kun er blevet større, højere og vildere.

Denne kendsgerning var dog langtfra gået forbi næsen på Chris Martin og co., der havde helgarderet sig med både Beyoncé og Bruno Mars, der leverede et overlegent mash-up af Mark Ronson-hittet ‘Uptown Funk’ og Queen B’s dugfriske single ‘Formation’.

Der var altså endnu engang tale om et hæsblæsende show, hvor den eneste anke måske kunne være, at de to gæstestjerner nærmest overstrålede hovednavnet.

Læs også: Beyoncé kommer til Danmark til sommer

Læs også: Se Lady Gagas forrygende fremførsel af USA’s nationalsang til Super Bowl

Advertisement