Top Tracks: Her er ugens 10 bedste nye sange

1. Jamie xx + Four Tet + Romy ‘Seesaw (Club version)’

Det er ingen hemmelighed, at vi var meget begejstrede for Jamie xx’s ’In Colour’-album fra sidste år. Men var man en af dem, det manglede lidt mere smæk for skillingen, kan man her kaste sig over Four Tets ’Seasaw’-remix, der giver lidt mere tempo og dybde til den Romy-assisterede klubsjæler.


2. Jelani Blackman ‘Submarine’

Det er de færreste nye artister, der kan prale af at have samarbejdet med Brian Eno allerede før debutalbummet. Jelani Blackman er en af undtagelserne, og alligevel er ‘Submarine’ så lidt Eno som musik kommer. Blackmans varme soulstemme står stærkt, og der er både plads til et dybt pulserende groove samt et nærmest lounget hyggepiano.


3. Slowolf feat. Pell ‘The Ring’

»Hvis Outkast blev dannet i morgen ville det måske lyde lidt sådan her«, udtaler Andreas Asingh aka Slowolf om hans dugfriske single ‘The Ring’ med L.A.-rapperen Pell. Singlen er taget fra Slowolfs kommende ep ‘White Feathers’, der udkommer 1. april.


4. Atticus Lowe ‘Unaffected’

Med en buldrende puls og ildevarslende piano tordner ‘Unaffected’ afsted med Atticus Lowes sørgmodige vokal som bannerfører. Den højtidelige basgang leverer fra start til slut massage til øregangene, og efter en demo af denne kaliber, kan man næsten kun have høje forventninger til sangskriverens næste udspil.


5. Porches ‘Car’

Porches har netop sluppet deres andet album ‘Pool’, hvorfra singlen ‘Car’ for alvor har sat jungletrommerne i gang. Drømmende guitarflader smelter ned over en insisterende basfigur, der tilsammen løfter forsanger Aaron Maines stemmemelankoli op i et højere skylag. En vaskeægte dreampop-flødeskumskage.

Sponsoreret indhold
Det lykkedes ikke, da ’Girls’ peakede …
... men nu er Sara Hjort endelig lykkedes med at komme på forkant på Lena Dunaham-fronten. Hør om hendes tv-cravings her.
Soundvenue 1 / 2 Soundvenue