Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Video: Se Lana Del Rey og Father John Misty på nostalgisk kærlighedstrip i ‘Freak’

Der er noget både foruroligende og helt enormt tilfredsstillende ved at opleve to af musikkens mest forførende, excentriske karakterer rive rødderne op fra hvert deres gennemført æstetiske univers – den ironiserende old school sex-troubadour og den yndige, hengivent forpinte 60’er-starlet – og sammen skabe deres helt egen fagre nye verden.

I en blanding af en syredrøm og et kærlighedseventyr mødes Lana Del Rey og Father John Misty til den skønne billedside til Lana Del Reys ‘Honeymoon’-nummer ‘Freak’. Faderen fremstår som både en rablende Charles Manson-type og en euforiseret masseforfører, mens Del Rey som altid stråler af både nostalgisk glamour og vemodig forelskelse. En symbiose, der gør, at vi ville ønske, syretrippet varede langt mere end blot 11 små minutter (inklusiv skønne slow motion-badenymfer).

Læs også: Father John Mistys højdepunkter og yndlings-albums fra 2015 – inkl. Lana Del Rey

Advertisement