Björk bekræfter nyt album med Kanye- og FKA Twigs-produceren Arca

Björk bekræfter nyt album med Kanye- og FKA Twigs-produceren Arca

For lidt over et år siden landede Björks niende og rørende smukke album ‘Vulnicura’. Et album, der lod sin lytter dykke ned i den islandske sangerindes oprørte, sorgfulde følelseshav efter et hårdt brud i kærlighedslivet. Nu har Björk imidlertid samlet sig op fra sit helvede og gået i gang med at udforske paradiset i stedet.

Udforskningen sker endnu engang med ‘Vulnicura’-produceren Arca, der desuden har navne som Kanye, Kelela og FKA Twigs på cv’et. De to har allerede nu tre sange klar, indrømmede Björk i et interview med komikeren Julia Davis til AnOther Magazine. Her gav hun desuden lidt flere detaljer om projektet:

»Jeg skriver på mit næste projekt. Jeg giver stadig mig selv lov til at være en u-båd: Jeg har endnu ikke det fulde overblik over det endnu. Det er sjovt, hvert album er anderledes for mig. Ligesom, hvad kommer først? Med dette her er det måske melodierne. Det er meget abstrakt, men melodierne har samme slags form«.

»Det er stadig meget tidligt, og jeg ved ikke engang, om jeg burde sige det, men jeg har tre sange klar med Alejandro (Ghersi aka. Arca, red.), som jeg arbejdede sammen med på det sidste album (‘Vulnicura’, red.). Sidste album kunne vi på en måde kalde ‘helvede’ – det var som en skilsmisse! Så nu laver vi paradiset. Utopia. Vi har lavet helvede, vi har tjent nogle point«.

Læs også: Vi rangerer: Björks album fra værst til bedst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af