Dexter leger Thom Yorke – Se skuespiller Michael C. Halls cover af Radiohead

I tv-serien ‘Dexter’ spillede Michael C. Hall en retfærdighedssøgende kriminaltekniker med et morderisk dobbeltliv. Siden seriens afslutning har Hall kastet sig over de skrå brædder – ofte i musikalske gevandter – og skuespilleren må være blevet bidt af en gal sanger, da han i lørdags opsatte ‘Radiohead: Obsessed’ med sig selv i syngende front: En koncerthyldest til Thom Yorke og kompagnis karriere og spæde 90’er-indtog.

Annonce

Hall har tidligere sunget David Bowie i det afdøde ikons Off-Broadway-musical ‘Lazarus’ fra sidste år, samt indtaget hovedrollen i musicalen ‘Hedwig and the Angry Inch’. I sidstnævnte spillede han sammen med Broadway-skuespiller og musiker Lena Hall (de to har på trods af navnet ikke nogen familiære forbindelser), der også deltog i lørdagens hyldest til Thom Yorke og Co.

Som sagt er koncerten allerede løbet af stablen i New York i lørdags, men heldigvis har Hall og Hall delt et par livevideoer fra øvelokalet. Se dem synge ‘Ripcord’ fra ‘Pablo Honey’ i toppen, samt et medley af ‘Thinking About You’ og ’High and Dry‘ forneden.

Læs også: Radiohead annoncerer verdensturné – teaser muligt cover fra kommende album