Drake-kumpanerne Majid Jordan giver koncert i København

Drake-kumpanerne Majid Jordan giver koncert i København

Majid Jordan er endnu et navn i rækken, der har fået deres gennembrud takket være Drake. Jordan Ullman og Majid Al Maskati var var featuring og co-producere på Drakes ’Nothing Was The Same’-hit ‘Hold On, We’re Going Home’, og nu får Danmark for først gang besøg af r’n’b-duoen i Pumpehuset den 10. juni.

Majid Jordan er endda signet på OVO Sound – pladeselskabet grundlagt af blandt andre Drake, der også bidrager med gæsterim på duoens dugfriske selvbetitlede album, der udkom i starten af februar. Stilen er blød og atmosfærisk r’n’b, og det giver mening hvorfor netop Drizzy har haft et godt øje til de to canadiere.

Majid Jordan (CA)
10. juni
Pumpehuset, København
Billetpris: 200

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement