Her er 15 koncerter du skal opleve i april

Pusha T, Ty Dolla Sign og Jazz Cartier. Der kommer stærke rappere til byen, der desuden summer af lovende danske talenter i både hårdt hiphop- og fornemt pop-regi.

Ukendt Kunstner
Turné

Sponsoreret indhold
»Lady Gaga spiller fænomenalt«
Lady Gaga og Bradley Cooper kæmper med stjernedrømme og forelskelse i Coopers intense instruktørdebut: ‘A Star Is Born’. Find billetter og spilletider her.
Warner/SF Film

Det var noget af en bombe, der landede sidste måned fra Ukendt Kunstner. Uden varsel blev tracklisten til det længeventede tredje album delt via duoens Facebook, og nu var det stensikkert – Hans Philip og Jens Ole McCoy havde pakket kufferten med spritny musik til den forestående Danmarksturné. ‘Den Anden Side’, der landede i forrige uge, var et retroperspektivt blik tilbage på den danske hiphopscene, der afslørede bagsiden af succes-medaljen. Vi ser både frem til fordum tids melankolske bangers såvel som de nye, mere afdæmpede toner.

Når McCoy og Phillip lægger vejen forbi Vega i København den 2. april, har de desuden den lovende danske r’n’b-duo Saint Cava med som opvarmning.


Cannibal Records
1. april, Stengade

Den danske hiphop-undergrund er særdeles leveringsdygtig i heftige nyheder i disse dage. Et stærkt toneangivende pladeselskab i udviklingen er Cannibal Records, der denne fredag aften leverer smagsprøver af deres pt. sejeste, saftigste kød: Hakeem blænder op for sin kontante, kølige og fransk-inspirerede gaderap, J-Mix leverer en omgang feststemt L.A.-præget hiphop, mens Icekiid byder på dancehall-infektion og afrobeats.

Soundvenue 1 / 7 Soundvenue
Advertisement