Premiere: Sleiman, Livid og MellemFingaMuzik besøger Spanien i ‘Bomaye’-video

En ny tendens i dansk hiphop er inspiration fra varmere himmelstrøg, hvad enten der spædes op med rytmer fra Afrika eller Caribien. Tjek bare Gillis ’Tidligt op’, Sivas’ ’Kun hinanden’ og nu også Sleimans ’Bomaye’-hit, der er produceret af Kewan, som også stod bag sidste års ’C’est La Vie’ med Gilli og MellemFingaMuzik.

’Bomaye’ stammer fra Sleimans nye ep af samme navn, og her får rapperen både besøg af Branco og Stepz fra MellemFingaMuzik samt Livid fra Kaliber. I den spritnye musikvideo har hele holdet været i Marabella, Spanien for at skyde billedsiden.

’Bomaye’ betyder ’dræb ham’ (det stammer fra dengang, Muhammad Ali skulle bokse mod George Foreman til ‘Rumble in the Jungle’ i 1974), men bruges hos Sleiman til at beskrive det magtforhold i gadelivet, hvor de ældre manipulerer med de yngre til at begive sig ud i en kriminel løbebane. En mild version af sangens tematik ses også i musikvideoen.

Sleiman har i den grad viden om livet på gaden. For et par år siden udkom bogen ’Men vi blev onde’, skrevet af Olav Hergel, der beskrev Sleimans liv på vestegnen som medlem af banden Bloodz. Siden har han sagt farvel til bandelivet og startet en karriere i musik.

Sleiman kan sammen med DC, Artigeardit (se video forneden) og Intensiv MC opleves på 3rd Tsunami Agency og Sorte Fårs The New Era Tour, som besøger fire danske byer med start i Odense den 25. marts.

Læs mere om touren HER.

Læs også: Her er 10 nye danske rappere, du skal holde øje med

Læs også: Wake-up call fra gaden og ghettoen: »Når man bor her, får man nogle tæsk af livet«

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli
Sponsoreret indhold