TDE-bossen spreder rygter: Nye album fra Kendrick Lamar og Schoolboy Q i 2016

TDE-bossen spreder rygter: Nye album fra Kendrick Lamar og Schoolboy Q i 2016

Det er ikke hvem som helst, der er i stald hos pladeselskabet Top Dawg Entertainment. Det amerikanske hiphop-selskab tæller navne som Kendrick Lamar, Schoolboy Q, Jay Rock, Ab-Soul, Isaiah Rashad og SZA. Og det er heller ikke hvem som helst, der netop har sluppet rygter om 2016-udgivelser for netop disse kunstnere.

Top Dawg-direktøren Anthony Tiffith har nemlig delt et billede via sin Instagram, der lader til at være en årsplan for selskabets udgivelser, og hvor langt de forskellige kunstnere er med deres individuelle projekter. Selv om det blot er et år siden Kendrick Lamar slap genistregen ‘To Pimp a Butterfly’, står han på planen som ‘K Dot’ – desværre efterfulgt af et par røde spørgsmålstegn, men ikke desto mindre under 2016-udgivelser.

Schoolboy Q, der i 2014 udgav sin Top Dawg-debut ‘Oxymoron’, ligger heldigvis lunt i svinget og kunne måske være klar på en udgivelse, når han har alle samples er ‘cleared’. Planen viser også, at selskabet i løbet af året slipper to nye navne, der indtil videre går under ‘John Doe’ 1 og 2.

2017 kunne desuden byde på noget virkelig interessant – her står der nemlig ‘BH (praying)’, hvilket kunne betyde, at der kunne være et fælles Black Hippy-projekt (Kendrick, Schoolboy Q, Ab-Soul og Jay Rock) under opsejling…

Se Anthony Tiffiths Instagram-billede herunder.

Læs også: Se eller gense Kendrick Lamar stjæle årets Grammy-show med episk optræden og nyt nummer

Shit about to get nasty real soon… I told y’all I got y’all in 2016 #TDE

Et billede slået op af gwadpot (@dangerookipawaa) den

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement