The Tallest Man On Earth vender tilbage til København

The Tallest Man On Earth vender tilbage til København

Kristian Matsson – aka The Tallest Man On Earth – begyndte karrieren kun bevæbnet med en akustisk guitar og sin rugende Dylan’ske stemme. Nu slår svenskeren igen sin vej forbi København – denne gang med fuldt band, når han spiller i fornemme omgivelser i Koncerthusets Studie 2.

Matsson må siges umiddelbart at have en forkærlighed for Danmark. Han var sidste år forbi Arena-teltet på Roskilde Festival, spillede Vega-koncert i oktober og var senest på besøg under Northern Winter Beat festivalen i Aalborg i slutningen af januar.

The Tallest Man On Earth udgav senest ‘Dark Bird Is Home’ fra sidste år, hvor Matsson havde udvidet lydbilledet med trommer, bas og en mere tyngdefuld lyd med smag af landevejsrock.

The Tallest Man On Earth (SE) 
14. august 2016 kl. 20.
DR Koncerthuset Studie 2
Billetpris: 300 kr.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold