Danske Lower går i opløsning

Danske Lower går i opløsning

De lagde ud med et par sprængfarlige ep’er og imponerende intense live-optrædener. Dernæst blev de signet til det legendariske pladeselskab Matador Records, hvorpå de slap deres fænomenale debutalbum ‘Seek Warmer Climes’, der scorede seks stjerner med sig herfra, efterfulgt af den ligeledes stærke ‘I’m a Lazy Son… But I’m the Only Son’.

Siden ep’en fra sensommeren har der dog været forholdsvist stille omkring københavnerkvartetten Lower, og i dag meddeler bandet via deres Facebook, at de har valgt at takke af og slutte projektet på den anden side af deres sidste to koncerter i Kina, som vil blive fremført uden forsanger Adrian Alexander. Hvorfor bandet dog er gået hver til sit, melder historien ikke noget om, men forhåbentlig finder drengene på nye projekter, så det ikke er det sidste, vi hører fra rocktalenterne.

Lower skriver via Facebook:

»Som nogle af jer allerede har gættet, eksisterer Lower ikke længere. Men nu er vi i Kina for at spille vores to sidste shows i Shanghai og Beijing. Lineuppet til disse shows er Simon, Kristian, Anton og Cæcilie.

Ingen sårede følelser, ingen dårlig stemning.

Tak for jeres interesse gennem årene. Tid til nye bestræbelser.

Simon, Kristian, Adrian og Anton«.

Læs også: Distortion erobrer Langelinie – nye navne på musikplakaten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af