Distortion erobrer Langelinie – nye varme navne på plakaten

Distortion erobrer Langelinie – nye varme navne på plakaten
Foto: Thorbjørn Fessel

Om en måneds tid indtager Distortion det københavnske, så der dømmes pulserende fest i gader og stræder. Festlighederne kulminerer på Refshaleøen, når Distortion Ø løber af stablen. Men i år har Ø-festlighederne bredt sit vingefang, så der er lagt op til fest på begge sider af Københavns Kanal.

Mens Refshaleøen naturligvis stadig vil være fuld af rave, vil man fra øen kunne tage en båd over til den anden side af kanalen, hvor der vil være fest i Langelinie Pavillonen. Dermed er der frit valg på alle hylder, om man er til de rå, industrielle scener på Refshaleøen, eller om man mere er til et blankpoleret dansegulv med tilhørende cocktailbar og loungeområde.

Foruden nyhederne på areal-fronten, er der også godt nyt til Distortion Øs musikplakat og -festplakat. Her smækkes Emil Stabil, Soleima og technokollektivet Apeiron Crew på plakaten, mens Bitchslap Magazine og Mainstream sørger for festerne på Langelinie-siden henholdsvis fredag og lørdag.

Sidst, men ikke mindst, er der også nye navne til Distortion Club – dvs. klubkoncerterne, der tager over, når gadefesterne slukker. Her er der tale om den amerikanske rapper Antwon, som indtager Sigurdsgade 39 om onsdagen, mens Culture Box samme aften kommer til at byde på den tyske technoveteran DJ Hell, britsike Blawan, samt det hollandske pladeselskab 3024 repræsenteret ved grundlæggeren Martyn og hans Doms & Deykers og Steffi. Fredag vil The Syrian National Ensemble desuden spille op på Global.

Allerede på onsdag er Distortion klar med endnu flere nyheder – denne gang med offentliggørelsen af årets gadefester og værtskaber på Nørrebro og Vesterbro.

Læs også: Roskilde Festival afslører spilleplan – fire nye navne på plakaten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af