Ni højdepunkter under weekendens Coachella Festival – og to ynkelige lavpunkter

I weekenden løb første del af årets Coachella Festival af stablen i Californien. Vi har samlet de største højdepunkter – og to triste lavpunkter – blandt alle de stjernespækkede shows. Der er blandt andet storslåede reunions, geniale covernumre og masser af drengestreger på plakaten.

1. N.W.A. genforenes (næsten) – spiller med Common og Snoop

Søndag aften blafrede Westside-fanen over Coachellas største scene, hvor Ice Cube som lovet blev forenet på scenen med eks-kollegaerne i N.W.A. Den legendariske rapgruppe er netop blevet indlemmet i Rock’n’Roll Hall of Fame, og på Coachella fik de vist lukket munden på Gene Simmons for good. Cube havde MC Ren og Dj Yella med på scenen, hvorefter de helt tunge hiphop-kanoner for alvor blev hevet frem på 90’er-klassikerne ‘Straight Outta Compton” og ‘F**k tha Police’. Begge kan høres via den småsløje compilation-video foroven.

Denne aften var der dog ikke tale om en fuldtallig reunion. Delvist idet Dr. Dre – næsten som forventet – ikke var til stede, og da Eazy-E som bekendt døde af AIDS i 1995.

N.W.A.s genforening var dog ikke eneste overraskelse i Cubes kasket. Sønnen O’Shea Jackson Jr – der spillede sin far i sidste års N.W.A. biopic ‘Straight Outta Compton’ – dukkede også op på aftenen, hvor han sammen med Common og Snoop Dogg forsatte Compton-festen med ’The Next Episode’ samt ‘Go to Church’. Se videoer fra det vilde hiphop-extravaganza forneden.

Se flere højde- og lavpunkter på de følgende sider.

Annonce
Soundvenue 1 / 11 Soundvenue