Premiere: Hør den landevejsfriske ‘Det eneste’ fra Kristian Leths kommende soloalbum

Premiere: Hør den landevejsfriske ‘Det eneste’ fra Kristian Leths kommende soloalbum

Foredragsholder, podcaster, radio- og tv-vært, forfatter og musiker Kristian Leth er for nylig blevet annonceret til en optræden på årets Spot Festival. Manden af mange talenter har nemlig et nyt album på trapperne, og i dag har vi premiere på den første musikalske forsmag i form af ‘Det eneste’. I samme ombæring har det nye album fået titlen ‘Fremmed land’ samt en udgivelsesdato, der hedder 29. april.

Den nye sang er en stemningmættet og guitardrevet omgang folkrock, hvor især Leths eftertænksomme beretning om en enlig far og hans lille pige brænder igennem med poetisk overskud. Hør den ensomme landevejsballade forneden.

Det nye album efterfølger debuten ‘Hjemad‘ fra 2012 og er produceret af The William Blakes-makkerne Frederik og Fridolin Norsø.

Kristian Leth er moderator på en samtale mellem legenden Brian Eno og Bjarke Ingels på årets Heartland Festival, og så kommer det nye album også med på lille forårsturné, hvor Leth kan fanges live i følgende danske byer:

27/4: Sønderborghus, Sønderborg
29.-30/4: Spot Festival, Aarhus
7/5: Nytorv, Himmelske Dage, København

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af