Distortion Ø afslører årets spilleplan – nye navne og hiphop-afbud

Dagene op til den københavnske festtsunami er for alvor ved at være talte. I sidste uge løftede Distortion Ø sløret for årets scener og værter, mens 20 yderligere navne blev smækket på plakaten. Nu er gadefesternes ø-kulmination klar med årets (foreløbige) tætpakkede spilleplan.

Se hele programmet for de to dages festligheder på Refshaleøen (inkl. afstikker-festen ved Langelinie Pavillon) lige HER.

Spilleplanen tæller desuden et par ændringer. Rapkometen Jamaika har desværre aflyst sin optræden på Refshaleøen, men Benal har allerede meldt sig klar til at erstatte ham på The Boat Stage, der desuden også har sneget danske DJ Kant på programmet.

Musikprogrammet byder som bekendt allerede på navne som Kelela, Dixon, Yung Lean og Empress Of, mens man også kan tjekke det fulde program til Bedford Truck-scenen, som Soundvenue er vært på.

Fredag er der stærk electropop fra norske Smerz og danske First Hate, mens Hvob fra Østrig giver deres første performance i landet. Lørdag fortsætter det spraglede poptema med Vasco, Soleima og Brynjolfur, mens scenen også byder på britiske Danny L Harle, der er tilknyttet det fremsynede pladeselskab PC Music, som i et par år har skubbet popmusikken i hidtil usete retninger.

Festivalchef Thomas Flerquin lover desuden, at der er dømt ultimativ fest på øen for både gadefestentusiaster og dem, »som kan gå kold i teenagere, tis og techno«.

»På Ø kan man også godt komme i stiletter og drikke cocktails på Langelinie, rave i tysk-melankolsk klubstemning, spille gamle amiga 500-spil i et gamer-område, feste til de nyeste internationale artister, som breaker på verdensplan lige nu, og spille pool i Royal Bodega«, lyder det fra Flerquin.

Læs også: Soundvenue præsenterer M.I.L.K. og Gents live til ny omgang Konfetti på Papirøen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af