James Blake om Frank Oceans nye musik: Det er bedre end ‘Channel Orange’

James Blake om Frank Oceans nye musik: Det er bedre end ‘Channel Orange’

Fire år efter sin udgivelse står ‘Channel Orange’ stadig som et moderne mesterværk, men i følge James Blake skal man forvente endnu bedre ting på Frank Oceans kommende album.

Blake har i kølvandet på ‘The Colour in Anything’ talt med Rolling Stone, hvor han kommer ind på, hvordan Ocean (udover to writing-credits) inspirerede til hele måden, briten udformede melodierne på albummet på.

»Hans musik var en kæmpe inspiration i forhold til den måde, jeg skrev albummet på, måden jeg skrev melodier«, siger Blake, der dog i følge Rolling Stone først blev rigtig fan efter at have hørt noget af Oceans musik, der endnu ikke er ude.

»Jeg var mere fan af ham efter at have hørt hans nye musik. Det er bedre. Man udvikler sig, man bliver bedre, man slår et nyt budskab fast. Han har haft tid til at modne. Det er rigtig fedt at observere«, udtaler Blake.

Vi ved stadig ikke en hujende fis om Oceans kommende album, men i følge produceren Malay knokler han med det uafbrudt. Vi væbner os med endnu mere tålmodighed.

Læs hele interviewet hos Rolling Stone HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af